30-dagars utmaningar

Okej, ska vi testa igen då? För typ 100:e gången.. 
Blev inspirerad av 'plankutmaningen' som snurrar runt på FB så jag googlade runt lite och hittade nåra stycken 30-dagars utmaningar som jag slängde ihop till ett slags schema. Kanske att jag tar mig i kragen om jag har en utmaning som skall klaras. Klarar jag mer än 2 veckor? Klarar jag mer än 1 vecka?
 
Så här ser schemat ut. 30 dagar framåt. Dag 1 är iaf avklarad. Alla övningarna var rätt lätta utom plankan som var fördjävlig. Bara 15 sec kändes som en evighet.
 
 
Utmaningarna hittade jag på 30dayfitnesschallenges.com och shrinkingjeans.net och är en blandning av dessa:
 
   
 

Målaläling

HERMODS
 
Det var ett tag sen jag skrev nåt om skolan så här kommer en uppdatering.
 
Förra veckan var jag på möte med min lärare, syon och rektorn. Vi pratade lite om min situation och kom fram till att jag får fortsätta gå golvläggarkursen fram till jul. Dom har nämligen betygsättningen då och det vore ju rätt bortkastat om jag skulle sluta innan jag fått betygen. Sen fick jag fylla i en ansökningsblankett. Tanken är att jag ska gå som lärling med start i januari (om kommunen tillåter). 
 
Det blev målarutbildningen. Jag tror det passar mig bättre. Jag gillar färger och det är kul att måla. Hoppas inte kommunen sätter sig på tvären bara, men det ska nog inte vara nåra problem.
 
En lite tråkig sak är dock pengafrågan. Jag upptäckte nämligen att jag har gjort slut på alla 120 CSN veckorna på gymnasienivå så jag kan inte få nåra pengar från dom eftersom Hermodsutbidningen är på gymnasienivå. Men jag hittar nog på nåt, det ska nog gå.
 
Jag intar år 2014 med positiv inställning. Jag saknar dock mina mattknivar som jag var tvungen att lämna tillbaka. x)

RSS 2.0