'Go'fika', Sveriges nya 'fredagsmys'

Idag gick jag upp, käkade, duschade och sen bar det av till centrum. Jag hade siktet på frisörn. Gick till Stil & Snitz först men dom hade tidbokning och ingen lucka förens 17.30. Jag orkade inte vänta så länge. Jag ville klippa mig NU! Gick vidare till Söderlings. Kikade in och konstaterade att det var tjockt med folk så jag vände och strosade runt i diverse affärer ett tag innan jag gick tillbaka. Behövde inte vänta särskilt länge fören det var min tur. Blev klippt av en kvinna denna gången. Såg inte till snubben som klippte mig dom senaste två gångerna. Han var väl ledig eller nåt. Han är ändå rätt arrogant ibland så det gjorde inte så mycket. Iofs är dom flesta rätt arroganta på det stället, men men. Klippt blev jag i alla fall. Sjukt nöjd blev jag också.
Sen gick jag hem och knäppte en PK [powerking för dom som inte förstod].
Borde avlägsna håret på benen, men det får bli en annan gång. Måste ju ha nåt att göra imorn också. ;) Tur att det [håret] är rätt ljust nuförtiden så det inte syns särskilt mycket. Kommer ihåg förr när det var svart. *brr* Hemska minne.

Har spelat en massa Harvest Moon DS Cute dom senaste dagarna. Picked up where I left så att säga. Har en guide jag följer. Är i slutet av sommarn på första året. Snart är det höst [i spelet] och dags att börja toklevla crops tills dom slutligen blir lvl 100 och genererar en sjujäkla massa cash om nåra spelår.
Är så oändligt trött på kossorna. Har 13st men ligger lite efter i guiden så egentligen ska jag ha 28. Dom behövs för att unlocka harvest spirits fortare. Dom ska senare säljas allihopa och bytas ut mot får som ska klippas och dylikt. Sen var det nånting med hönsen också. Hotspringsen har jag inte heller låst upp ännu [men snart]. Man ska ju använda dom i en timme 100 respektive 200ggr. Men det löser väl sig.
Snubben jag uppvaktar är jag lite efter på med, eftersom jag gav honom curry istället för choklad. Varför gjorde jag det? Det var väl onödigt?
Måste ner i den tredje gruvan och leta rätt på dom 'förbannade accessoarerna' också samt gå [eller falla] ner till botten. 999 floors. Fast fjärde gruvan är värre. 65535 floors.. Galet.

Till helgen ska man hänga med vännerna i Norrtälje och på söndag fyller Peter 31. Då blir det "go'fika".

<3


Bilden jag utgick ifrån. Hittad via Google. Kritsky.blogg.se


Till vä: Före                              Till hö: Efter

Skål gott folk.

Är så sjukt sugen på en minidator. Någon som har nåra tips?
Såg en rätt kul datorväska när jag googlade minidatorer. En uppblåsbar som man kan ha på stranden (obs, den är ej vattentät verkar det som) och använda som kudde.
Jag skulle inte vilja ha den dock. xP

En annan sak som jag är sugen på är att klippa mig. Har en idé om hur det ska se ut. Det börjar ju bli lite långt nu. Undra om dom har stängt i helgen.. Annars får jag gå på måndag eller nåt. Då går jag nog till Stil & Snitz och besöker deras nya salong. Har för mig att det är billigare än den andra jag gick till. Fast.. sist jag var där så var hon stressad och klippte luggen som en trappa, så då fick jag klippa själv när jag kom hem. Oh well, får se hur jag gör. Killen på andra stället (som förövrigt kan kännas lite otrevlig ibland) klippte polisongerna i olika längd dom två senaste gångerna, plus att han bara trimmade den ena.. Hm. Man får överväga för- och nackdelarna innan man bestämmer sig. Eller så bestämmer man sig bara för att göra det, och så gör man det. x)

Midsommarfirandet är i stort sätt över. (Nästan) alla gästerna har gått hem till sitt. Det har ätits sill och potäter som vanligt och ett tag spårade det ur totalt och började dansas finsk jenka i både hall och vardagsrum.
Nu är inte jag finsk, men det finns det andra som är.

Glad Midsommar på er alla!

<3

Allmänt matsvammel.

Räkor, avokado, mozzarella!
Sitter och tittar på recept till eventuella framtida matlådor. Blir ju lite tråkigt i längden att bara ta 'resterna-från middan-kvällen-innan' varje gång. Inget illa om mammas matlagning. Hon är en pärla. Men jag vill hitta på nåt nytt. Där jag gör maten själv.
Har bl.a hittat en sallad som jag vill prova. Kräftsallad med avokado och citrondressing. Fast jag gör min egen lilla variant med blandade kräftor och räkor, mozzarella istället för parmesan och utan kronärtskockshjärtan. Blir säkert jättesmarrigt. Ser i alla fall jättesmarrigt ut på bilden. Sen har vi Mozzarella med rödlök, tomat och basilika. Den hade visserligen ingen direkt ingrediensförteckning, vilket komplicerar det hela litegrann. Man får väl höfta helt enkelt.
Jag kan inte få nog av räkor, avokado och mozzarella. Skulle seriöst kunna äta ihjäl mig på det. Mamma brukar föra små förrätter ibland. En urgröpt avokado med avokadoröra och räkor. Måste få receptet på dom, dom är gudomliga.
<3

RSS 2.0