And although there's pain in my chest I still wish you the best

I see you driving 'round town with the giel I love
And I'm like, Fuck You
I guess the change in my pocket wasn't enough
I'm like, Fuck You, and Fuck her too

Fuck You
- Cee Lo Green

Fick idag reda på att jag, min syster och vår kusin ska få ärva familjens sommarställe när det är dags för vår kära farmor att dra sig tillbaka. Finns så mycket att göra. Renovering både ut- och invändigt. Dra in varmvatten. Fixa element man INTE bränner sig på. Bygga ett litet badrum med det nödvändigaste, toa/handfat/dusch. Bygga en liten toa i gäststugan. Skrota dasset (sorry farfar, men det är dags). Rusta upp hundgården. Rensa ut i både gamla och nya garaget. Osv, osv. Åh, det riktigt kliar i fingrarna när jag tänker på det!

Imorn kommer GreenPeace och snackar på forum (om jag inte har fått fel info). Förövrigt är det 1:a April, så man ska väl kanske akta sig lite för lurendrejerier. Speciellt jag som är så lättlurad och går på det mesta. xP

<3

And folks like me on the job from 9 to 5

9 to 5, yeah, they got you where they want you
There's a better life
And you dream that I would daunt you
Its a rich mans game
No matter what they call it
And you spend your life
Puttin money in his wollet

9 to 5
- Dolly Parton

Har haft total datorhaveri idag. Ingenting ville fungera. Var tvungen att installera om Win 7 igen. Kunde inte börja pilla med projektpresentationen förens 15 nånting. Den goda nyheten är att krash-meddelandena har minskat betydligt. Men den klagar vid varje start på en fil/mapp i c:/Program som kan störa eventiella program och därmed vill byta namn på Program-mappen. Blir väldigt många Program-mappar då..

En annan glad nyhet är att jag fick tillbaka på skatten. Yay!

Funderar på vad jag ska ta för ämne till engelskapresentationen. Tänkte ta drakar först men jag tror jag gör det lätt för mig och tar typ Vällingby eller nåt istället. Kan bli svårt att summera drakar på 5 min.

-You a doctor yet?!
-No dad, I'm 12.
-Talk to me when you doctor!

Tycker folk ska sluta tjata om hur smal jag börjar bli/är. Jag tycker inte att jag är tjock. Jag äter precis lika mycket som innan. Jag äter onyttigt. "Ät mer, det behöver du." Vad vill ni jag ska göra, äta tills jag spyr? Är det bättre?

Installing update 47 of 74.. Imorn är det handledningsmöte vid 11. Köpte 4 wienerbröd igår. Nu finns det bara en kvar och den är hård. Fasen vad mycket skräp jag har på skrivbordet..

Har tänkt lite på framtiden, vad jag vill göra och så. Tanken var ju att gå två år på Folkis och sen tre år på Malmö Högskolas Scenproduktions program. Men nu såhär ett år senare är jag inte säker på om jag vill vistas 3 år i Malmö. Hade tänkt höra med Kristian vid ett senare tillfälle om han känner nån eller nåt så man eventuellt skulle kunna få en praktikplats eller så. Har hört att det egentligen inte finns nån speciell utbildning till scenbyggare. Learning by doing är det tydligen som gäller då. Jag vill så gärna rodda. Och jag lär mig snabbt.

Försöker fixa FireFox 4 men varenda fil är för fan corrupt?! Och IE krashar lite då och då. Varför lyckas jag aldrig ha en dator som fungerar som den ska? Så jävla frustrerande. Vill bara skrika rakt ut, kasta saker omkring mig och vara allmänt destruktiv. Mitt tålamod hänger på en skör tråd just nu. Jag hade aldrig sånna här problem med förra operativ systemet, så jag förstår inte varför detta håller på som det gör.

<3


It's slowly coming together.


I treat you like my only dude

You can even roll with another chick, I'm down for whatever
I ain't gonna trip that's cool
So don't be thinking I'm in love with you
'Cause you're not my boyfriend, 'cause you're not my boyfriend

Boyfriend - Brick & Lace

Har inte skrivit på flera dagar. Var i Handen hos Kristian i fredags. Vi såg Derpicable Me, Megamind och avslutade med Eddie Izzards the Circle. Och nu till kritiken. Megamind var väldigt utdragen. Visst det förekommer en del roliga scener här och var, men allt som allt var den inte en 10-poängare. Kan iofs ha och göra med att Will Farell gör rösten till huvudkaraktären. Jag avskyr Will Farell. Despicable Me var hur kul som helst. Hela tiden. Jag säger bara bappul.

- I said dartgun, not fartgun!
- Cookierobots! Not boogierobots.

Hur är det annars då? Jovars. Installerade om Windows 7 igår (tack Kristian!), så nu är man ingen pirat längre. xP Nu försöker jag fixa hem PowerPoint så jag kan göra engelska läxan. Ska göra en PowerPoint presentation på 5 min om valfritt ämne. Om den inte görs så failar man Engelska B.. Eller hur det nu var. Men det är väl inte hela världen egentligen om man tvingas gå Engelska B ett år till, för jag är ju Saras A-student *roll-eyes* med guldstjärnor efter namnet osv. Ibland vill man sjunka genom marken en aning när hon liksom skryter om hur duktig jag är som är en av dom få som faktiskt lämnar in uppgifter..

Vad har vi mer för läxor att koncentrera oss på? En bokrapport på engelska boken ska skrivas och lämnas in och projektarbetet ska redovisas om en vecka ungefär. Det blir mycket att göra nästa vecka med att skriva in recepten (stackars Klara kommer få kramp x(), sätta in bilderna och utsmycka hela mästerverket, för att inte tala om förberedelser inför redovisningen. Skolan är förresten öppen för allmänheten då så den som känner för att komma och titta på diverse redovisningar onsdag den 6/4 mellan 11.30 - 17.00 är hjärtligt välkommen.

<3


Just det! Glömde berätta att jag köpte en fleecekappa på BlueFox efter skolan i fredags. :D
Nu är det bara att vänta tills det blir en aning varmare så man kan använda den..


Köpte även en väska på BlueFox. Både kappan och väskan är av samma märke.
Queen of Darkness.

You will remember the day you crossed my path.

The dream is alive, I can run up the hills every night,
go around and see another side of the tree.
All I want is to be untamed and free, howl and (dream).

The dream is alive, with the moon on the hills every night,

run around and see another side of the dream.
Freedom has a meaning for me, you can't tame me...

The Cage
- Sonata Arctica

Dagen började ju bra med att jag var en hel timme för tidig. Märkte det inte fören klockan ringde i Alvik. Jag hade alltså tagit tuben kvart över åtta istället för runt nio snåret. Värdelöst. Och inte fick jag sitta i Sunnanö och vänta på restn av gruppen heller för där skulle minsann elever från S:ta Birgitta Folkhögskola fika.

Nån jävel har möblerat om i vårt klassrum... Igen. Lika störande varje gång. Och S:ta Birgitta eleverna ritade uppochnervända kors och skrev satan på vår tavla. Moget. Annars har det vart en rätt slö dag.

Vi har suttit och räknat på gruppens ekonomi större delen av dagen. Det löste sig tillslut, även fast det saknades 300:-, men det var inte hela världen eftersom det var från inkomsten av försäljningen. Så vi mer eller mindre sket i dom. Alla fick iallafall tillbaka det dom hade lagt ut.

Charlotte skickar mms från framtiden! Fick ett mms av henne vid 15.25, men enligt min mobil står det att det kom fram 16.17, alltså runt en timme in i framtiden. Ibland förstår jag mig inte på min HTC. Jag menar när mina svar kommer fram nån minut INNAN föregående sms. Helt galet.

<3

And I couldn't resist the way you touch me baby

Running around I can't get through my days
Thoughts of you just keep consuming me
I thought I could do it but now I see
That you're not mine and I was wrong to think you'd change, yeah

Love is wicked
- Brick & Lace

När jag ändå håller på och lättar mitt hjärts så här på bloggen (heh) så kan jag ju passa på och säga att  2 ,även kallad 'Voldemort', inte är den enda som har legat med 3 pers i klassen. Tror dom flesta kan lista ut två av dom, men den tredje är det knappt någon som vet om. Plus att det inträffade innan vi började i SiS. Då gick både jag och en viss Peter i HoH. (Jag är iallafall lojal mot klassen, haha xP)

Inte för att jag överhuvudtaget ville ligga med honom från början. Det var inte så att han tvingade sig på mig heller. Mer att jag tröttnade på att säga nej upprepade gånger coh lät han köra in den så jag kunde få sova nån gång. Jag menar klockan var typ 5.00, då vill jag sova.

Hela situationen får mig att tänka på ett visst Family Guy klipp med James Bond: "Ten 'no'es' and a 'yes', means 'yes'." Hade jag varit smart så hade jag naturligtvis gått och lagt mig i hans syrras säng, men naiv och blåögd som jag är så sov jag i hans säng för jag tänkte att vi bara skulle sova.

...

Funderingar..

Hela den här historien är ju bara sanslös. Är smått besviken på folk i min omgivning. Frågan är bara VEM jag ska va besviken på. Vem är den skyldige? Om det överhuvudtaget finns nån skyldig.

Jag kände att jag behövde lätta mitt hjärta och valde att anförtro mig till  1 som lovade att inte föra det vidare.
Nu helt plötsligt vet  2 om att jag har pratat med henne och båda påstår att det inte var  1 som avslöjade det.
Och  2 vägrar avslöja vart han hört det ifrån för han litar inte på mig längre så jag får, och jag citerar: "skylla mig själv när jag gör som jag gör".

Vem är det som ljuger? Vem döljer du? Och om det tillslut visar sig att det är  3 som är den skyldige (om jag nånsin kommer få reda på det, plus att även han säger att det inte var han) så kommer jag bli riktigt ledsen.
Jag talade nämligen med  3 (måndag 14e) innan  2 (onsdag 16e) sa att han hört det från någon.

Jag är inte besviken på  2 för att han ljög om vad som hände i december. Jag är besviken på att folk eventuellt ljuger för mig. Jag är en sån där människa som alltid tänker gott om folk så jag går ju på det mesta tyvärr. Vem vet, kanske listade han ut det själv.





Tycker dock det är lite komiskt att alla du ligger med gaddar ihop sig emot dig.

...

So baby, lately all I know all the fighting truly hurt me so

We imagined we were fine
And now we're standing alone
Remembering our time

One last song
- Nomy

Jag tappade mobilen på marken/leran på väg till Sara. x) FAIL! Det blev lite smårepor på kameralinsen, men det syns inte på bilderna när man fotar så det är ingen fara. Vi spelade Little big planet 2. Addictive! x) Hur kul som helst.

Voldemort var inte i skolan idag.. men Pajas var där. Fick en lång varm kram på morgonen. :) Pajas är fin.

Oh God I miss your hands..

Hur har dan sett ut annars då? Som vilken annan långtråkig måndag som helst. Vi hade ju tänkt sälja det sista av bakningen idag, vilket vi också gjorde, men försäljningen gick inte lika bra som i fredags. Vi sålde morotskaka och chokladbollar.

<3

I just don't want to be controlled

How many times is it gonna take
Till someone around you hears what you say
You've tried being cool
You feel like a lie
You've played by their rules
Now it's their turn to try

All I want
- the Offspring

Vem ska jag tro på nuförtiden? Ska jag skylla mig själv för att jag enligt dig 'valde fel person' att prata med? Är det helt plötsligt mitt fel alltihopa? Ska jag gå omkring och må dåligt bara för det? Har grubblat länge på huruvida det var ett misstag eller inte, och jag har dragit slutsatsen att det antagligen var det. Nu är vår vänskap helt förstörd eftersom du tydligen inte kan lita på mig längre, bara för att jag pratade med 'fel person'.

Har inte kunnat koncentrera mig riktigt i helgen pga hela den här historien. Jag ber om ursäkt för det, Nicke och Blom (och alla andra). Kommer ni nånsin få reda på vad det här handlar om? Vem vet? Går ni på skolan så får jag väl inte prata med er.. Jag vet vem på skolan jag skulle vilja prata med, men får du reda på det blir du väl bara ännu mer förbannad.

Det är inte så långt kvar på terminen. Snart är det maj och då slipper du mig.. Kul va?! Du kan glömma att jag överhuvudtaget finns. Förtränga det som hände i december.

Var är Pajas när man behöver honom? Behöver bli kramad på.

...

Förvirring..

Hur kan du veta att jag har berättat för henne, när hon inte har sagt nåt? Hur? HUR?! Jag blir tokig! Jag måste få veta hur du har fått reda på det. Du säger att du inte hörde det från henne, och jag har pratat med henne och fått det bekräftat, så hur??! Vem??! Det är omöjligt! Hon är den enda jag har berättat för.. (ja, och en till nu då, men det var ju efter att jag fick veta att du visste..), och ingen av dom har sagt nåt, så jag förstår inte vem du kan ha hört det ifrån..? Är du tankeläsare på nåt sätt, eller är jag totalt jävla genomskinlig??

<3

You think I'm cute, a little bit shy

You had me down, 21 to zip
Smile of Judas on your lip
Shake my fist, knock on wood
I've got it bad and I've got it good

Bad case of loving you
- Robert Palmer

Åh vad jag hatar min dator just nu. Har försökt blogga men den bara strejkar med bsod hela tiden. Är uppe i 3ggr för tillfället. Min dator verkar inte gilla blogg.se..

Robert Ashberg var i skolan idag. Anledning: okänd. Och inge fika köpte han heller. Trots att vi bullat upp med både tårtor och.. ja, bullar. Allt blev sålt ändå iofs.
Klara har haft hela armen full med grädde och spritsen spottade grädde rätt i ögat på Charlotte. x) Tyvärr inte dokumenterat. Vi tänkte inte på det helt enkelt.

Nu vill jag ha pizza! Är hungrig som en varg. Åt fläskpannkaka till lunch, men den var inte alls lika god som till middan igår. Testar en ny pizza idag. 'Super American', men utan paprika då, eftersom jag får ont i magen av skiten. xP

Dags att 'spara som utkast' nu kanske.. man vet ju aldrig med den här datorn. -____-

Trodde jag skulle ha problem med att se dig idag. Ögonkontakt osv, men det gick hyfsat bra. Vi såg ändå inte speciellt mycket av varann. Martin såg jag inte heller särskilt mycket av, men jag fick min kram iallafall så jag är nöjd. :)

<3


En av tårtorna som försvann idag.


Andra tårtan som försvann idag. Och ja, rosorna är också handgjorda. :)

My body wants you girl.. erm, boy?

Stop, don't say that it's impossible
'Cause I know it's possible
Though I know you never look my way
I can say; you will one day

Popular
- Eric Saade

Dagens skapelse skall byggas färdigt imorn på temaverkstan. Får inte glömma att jag ska ha med mig smulpaj och chokladtårtan som står i kylen respektive balkongen. Det kommer finnas mycket fika att avnjuta imorn, så den som äter en stadig lunch får skylla sig själv. xP

Har det varit en bra dag förövrigt? Ja, det tycker jag nog. Fick sms av Nicke och Blomman. Nicke ska ha lördagsmys vilket är jättepassande, då kan jag överlämna hans paket. :) Blomman ska flytta hem till flickvännen så detta blir hans sista helg i lägenheten. Så på söndag ska man bege sig till Näckrosen och hälsa på för en gamerkväll.

Blev lite smått irriterad när jag kom hem idag. Vad ligger på bordet om inte ett exemplar av 'PC tidningen'. Jag trodde jag hade sagt upp den!? Jävla skit Bonniers. >_____<

<3

No matter what you think I’ll always be around

You
Can’t stand beside me
And think you know me
I am waisting my time
I pray, to cut you free of me
And come to see me
I have mountains to climb
And I’m leaving home

Leaving home
- Nicke Borg

Kan man lita på nån nuförtiden..? Inte kunna säga vad man tycker och tänker om det förflutna. Inte kunna berätta saker för folk i förtroende utan att det ska spridas..
Mår lite piss just nu. Skäms osv. Har nästan ångest. Känns inte bra att du är sur på mig. Även fast du har all anledning i världen att vara det just nu. Har alltid känt mig underlägsen i ditt sällskap, men det här tar fan priset. Vill bara sjunka genom marken och stanna där.. Vet inte om jag kommer kunna se dig i ögonen på fredag..

Usch, nu fick jag ont i magen också.
Tog förövrig en promenad i det friska vårvädret för nån timme sen eller så. Det var iaf trevligt, även fast det blev mycket tankar kring hela situationen.

Har ätit världens godaste jordgubbs cheesecake idag. Noshens familj fick den som tack för att vi fått använda deras kök som högkvarter sen igår. Imorn ska vi baka det sista hemma hos Klara.

<3

And i fall to my knees and im holding on begging you to stay

Feel the pressure,
Ready to explode,
Its a crazy feeling,
I just need to know,
Let the music take you,
Where you want to go,
Feels like a fire in my soul

Outta my head
- Darren Styles & Manian

Kom på mig själv att jämföra Rinkeby och Tensta i antal paraboler på vägen till och från Sollentuna. Har man ingen musik så får man sysselsätta sig på annat vis helt enkelt. Tensta var nog snäppet värre. Åkte förbi ett loftgångs hus och det var ta mig tusan paraboler överallt. x)
Har som sagt varit i Sollentuna idag hos Noshen och bakat och ätit mig mätt på en muffins. Jag sov rätt gott på bussen hem efter det, plus att det satt en bastant kvinna brevid mig (nästan PÅ mig) ett tag och höll mig varm och go. Det tar ju ändå 46 minuter hem till mig, och bussen stannar precis utanför dörrn. Toppen! Fast idag åkte jag hela vägen till Vällingby (hållplatsen efter, haha) bara för att jag fick en avi från posten via sms. Ganska fiffigt det där. Klara! Du får present imorn. :)
Vi har ändå varit flitiga idag tycker jag. 6 av 11 recept är färdiga. Alltså ungefär hälften. Imorn blir det mera baka.
Nu sitter jag och lägger in ny musik på ipoden. Trevligt, trevligt.

<3

Detta är inte en av våra kreationer, men tänkte att folk kanske var nyfikna på hur Nickes tårta såg ut i år. Flickvännen Lina som gjort den. Mycket grädde var det. :)


Förra årets tårta till Nicke. Även den gjord av Lina.

Music is my galaxy

Right now
Standing here align
So open up the door Mr. Frankenstein
'Cause we're here
To dance the night away

Welcome to the club
- Manian

Note to self:
Man skall inte klappa katter med vantar på.. stackars katt måste fått flertalet elchocker. Förlåt Snurran!

Var inställd på att låna ut min bas så gjorde iordning allt. Stämde den osv, sen får man höra att killen har gått och köpt en egen.. xP Snopet.

Har märkt att inläggen bara blir kortare och kortare. Börjar få slut på saker att skriva. x)

Köpte presenter till folk igårkväll. Borde väl komma på posten om nån dag.
Dom som får är Nicke, Klara, Emil och Martin. Även fast jag inte vet riktigt när Martin fyller. x)
Egentligen var det bara meningen att jag skulle köpa till Nicke, men sen hittade jag till Klara och sen till Emil och Martin med och på den vägen är det. Kanske köper mer till nån annan en annan gång. Blir så dyrt om man ska köpa till alla på samma gång.
Hoppas bara att Klara inte redan har.. det jag har köpt.

Tänkte på en kul sak på vägen hem från fikat med Sara och Matte i Solna. Om Klara var en WoW-karaktär skulle hon va en Worgen: - I smell bacon! Bacon! Where's the bacon!? xD

<3

En rubrikrad..

Jag hatar att gå i stillastående rulltrappor. Det är både värdelöst och läskigt.
Sitter av tiden tills textilen börjar vid 13. Och nu är klockan 10.. Helt värdelöst. Funderar på att gå ner och köpa en macka eftersom fikat börjar nu, men jag vet inte om jag orkar. Hade jag kommit ihåg att ta med mig en sax i morse hade jag kunnat pilla med mitt broderi, men icke. Har iofs Barry Trotter med mig så jag har nåt att läsa på litteraturen.. Och eftersom det är boken jag läser till engelskan så slår jag ju två flugor i en smäll så att säga.
Annars har jag ju alltid my trusty DS. x) Bättre än att sitta i flera timmar och göra ingenting iaf..

<3

- Jag blev mest ståendes.

- Som ett Orakel!
- Nej som.. som.. en bajskorv..

----

- Men usch, sa du Torbjörn?

----

- Jag funderar på att äta upp större delar av mig själv.

----

- Låt oss sova på saken.
- 7 minuter!

----

- Men hur kan man skilja på vad som är vart och vad som är vartannat?
- Kan det inte vara så enkelt at det här är vart och det här är vartannat?

----

- Termos syndromet. Fin på utsidan, men trasig på insidan.

----

- Jag tror jag råkade trampa sönder ett hunddagis..

----

- Naken i en myrstack och en groda på kuken!

----

Detta är nåra av replikerna (som jag kommer ihåg) från Klungans föreställning 'Se oss flyga över scenen i fruktansvärda hastigheter'. Kanonföreställning enligt mitt tycke, men så har jag inte sett allt dom gjort så har inte så mycket att jämföra med. Har inte lärt mig vem som är vem än, men favoriterna är den blonda och den skalliga. x)

Imorn börjar skolan igen. Hej och hå. Klassråd, Litteratur och Textil.. med andra ord; bara en 1½ timmes lektion. x) Hoppas vi inte måste sitta i en ring på klassrådet igen. Känns ju bara ännu mer som dagis då. Skämdes nästan när en från nån av dom andra klasserna tittade in en gång. Vad ska dom tro liksom?

Bakning i Sollentuna tisdag - torsdag. Ev. en fika med Kristian på tisdag eftermiddag beroende på hur pass länge vi bakar.

<3

Drop the beat nasty face why you looking at me

I can do it like a brother - do it like a dude
Grab my crotch wear my hat low like you
Do it like a brother - do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

Do it like a dude
- Jessie J

Så sitter man här igen. Dubbel inlägg idag. Vågat.
Just hemkommen från Nicke i Rissne. Vi käkade lite middag och tårta medans han öppnade diverse presenter. Oroa dig inte Nicke, du kommer få av mig också vid ett senare tillfälle. ;)
Inte behövde jag och syster åka buss hem heller. Blev skjutsade av Nickes morfar som ändå skulle skjutsa hem Nickes faster som också bor i Vällingby.

Nu sitter man av tiden tills Melodifestivalen börjar. Morsans gubbe och hans vän sitter i soffan och lirar golf på X-Boxen.

<3

The girl is beautiful, she is beautiful

I never knew girls excisted like you
And now that I do I really like to get to know you

She is Beautiful
- Andrew W.K.

Godmorgon världen.

Gårdagen/kvällen/natten var kalaskul. Även fast vi inte blev lika många som det var tänkt från början.
Den där lappleken var kul, den får vi göra igen nångång. Tror jag tappade bort Klaras namn på vägen hem, för jag har bara Emil, Fanny, Millan och Noshen kvar. x)
Vi kom inte iväg ut förens 24.00 nånting och stannade på 'El Amir' tills dom stängde vid 3.00.
Mötte upp med Emma som hade blivit övergiven av sitt gäng och eftersom hon och jag skulle åt samma håll så åkte vi hem tillsammans. Då fick jag sällskap till Åkeshov iallafall.
Kom hem runt 4.00 nånting. Trodde jag skulle va bakis idag med tanke på hur jag kände mig på tuben hem, men jag är förvånadsvärt pigg och glad.
Fint vårväder har vi idag med upptäckte jag nyss. +5 grader. Snart är sommarn här!

Final i Melodifestivalen ikväll är det också. Rösta på Playtones kan tänkas? ;)

<3 Esbjerbert

When it's time to party we will party hard

'Cos we will never listen to your rules (no)
We will never do as others do (no)
Know what we want and we get it from you
Do what we like and we like what we do

So let's get a party going (let's get a party going)
Now it's time to party and we'll party hard (party hard)
Let's get a party going (let's get a party going)
When it's time to party we will always party hard

Party Hard
- Andrew W.K.

Var inte speciellt taggad på att gå ut tidigare idag. Nu efter en dusch, en frisyr som jag är kanon nöjd med och en PowerKing som har runnit ner i ena benet, varför det alltid verkar vara vänsterbenet har jag aldrig förstått, så är jag betydligt mer taggad. Kan iofs vara energidrycken som gör mig mer uppåt, fast jag har aldrig känt av kicken från energidrycker förr. Skulle va konstigt om det bara hände nu helt plötsligt. Tror kvällen kommer bli awesome hur som helst. Ikväll ska Klara firas.

'El Amir' på Gamla Brogatan 40 skulle vi visst till såg jag nu på FB. Aldrig vart där förr, men det är många ställen jag aldrig vart på. xP Så har ni vägarna förbi ikväll så kanske vi ses. Är dock osäker på vilken tid vi kommer va där, eller hur många vi blir. Eller vart jag ska sova inatt. x)

<3

There's a party and it's startin' right now

See the way he's walkin'
Makes the girls stop talkin'
All them brothers asking why
He can make the ladies lose their minds
Never needs a second try

the King
- Playtones

Den här veckan har varit skum. Den har känts lång som ett år, men samtidigt jättekort. Kom på mig själv på litteraturen i måndags att sitta och fundera på vad det skulle va för forum.. Hade fått för mig att det var fredag av nån anledning, och idag trodde jag det var måndag för ett tag. Helt bakvänt.

Utgång imornkväll. Var tyvärr tvungen att avböja Nickes födelsedagsmys eftersom jag redan tackat ja till att fira Klara. Här får man va snabb serru. ;) Möjligtvis att jag kilar över till Nicke på lördag (om jag inte är bakis då, men det får vi väl hoppas att jag inte är).
Vi (jag) vet ännu inte vart vi ska imorn, men kul lär vi ha. Får se hur pass känslig jag blir (med tanke på vem som antagligen kommer komma), och hur pass full. xP Än så länge är det bara Emil, Martin och Emma som sett mig någorlunda packad, men ändå inte kalaspackad a la 'full-like-a-kastrull'. xD Bara nästan.

Funderar på att duscha, men tror jag tar det imorn istället, så man är fin och fräsch när man ska ut.
Klungan på söndag. Awesome! Bara lyckas hitta till Dansens Hus så är allt kalas. x)

<3

All in – trippin, all night in the city of sin

Gloves are off, my game’s dead on
I take what I need
Place my bets and seal my face
In the dark of greed


All in
- Treat

Mycket Treat på senaste tiden. Nya favoritbandet. :) Ska se dom live på Debaser Medis med Kristian 21 april så måste ju kunna låtarna någorlunda. Så jävla kanon med polare som bara råkar ha fribiljetter. ;)

Försov mig som fan idag. Hann aldrig fram till skolan. Mötte Charlotte och Klara i backen efter skeppsholmsbron, så det var bara att vända. Vi drog till Hemköp bl.a för att kolla upp priser på ingredienser och grejer till bakningen så vi vet hur mycket pengar vi behöver fråga om imorgon.

På väg till Hemköp i T-cen, vid ingången till Gallerian typ, vilka möter vi då om inte Erik och Mackan från '99 saker man måste göra innan man dör'. Dom kom rullandes i en grön soffa på en fyrhjuling. Såg inte om kamerakillen riktade kameran mot oss nångång, men om han gjorde det så finns det risk för att vi syns. xD

Drog till Solna och käkade lunch med Matte. Blev en Rosa Special igen. :D Blir lättare och lättare att äta upp allt för varje gång jag är där. Men jag tror jag skrapar undan (ev. beställer utan) osten nästa gång. Tycker det är lite onödigt att dom ska slösa bröd på mig dock. Dom kan använda den degen att göra två pizzor på istället.

<3

It's more to the truth than meets the eye

And they will give anything
just to be free from the pain
and they won't surrender

World of promises
- Treat

Hon klev på tåget, utan att se efter vilket tåg det var, och hon klev rakt på.. ett SJ tåg till Göteborg. x)
Vilket horribelt minne. Fan vad skraj jag var då. Hur gammal kan jag ha vart? 23? Blir fortfarande lite smått skärrad varje gång jag ser ett SJ tåg. x)

Försöker komma på recept till projektet jag, Charlotte och Klara ska hålla på med de närmsta veckorna. Kokbok med inriktning bakverk/kakor/desserter. Sötsaker helt enkelt. Såg på projekthemsidan att Ola har skrivit fel på namnet dock. Den heter 'Bakboken Kakboken', inte 'Kakboken Bakboken'!

Skrivit ner 5 recept nu. Ont i fingrarna. Har typ 5 nånting till på g, men jag känner att jag måste sova snart.
Finns ett recept i 'Leila bakar', men jag orkar verkligen inte skriva ner det nu. Det är för fasen 2 sidor långt (!!). Fast man behöver typ 14 ägg till allting.

<3

Fear is nothing but a castle in the sand

Whatever they say -
don't you know it's just a paper tiger
Don't you know it's just a phantom in your mind
Take a look at all the ties that bind you - from
behind

Papertiger
- Treat

En av mina lampor i taklampan har gått igen, så nu sitter jag i sånt där skumt ljus igen. x) Måste skaffa en ny nångång. Denna är värdelös.
Kom just hem från Solna. Träffade Sara och Matte för en fika på Solo vid 15. Två kaffe senare och klockan är plötsligt kvart i stängningsdags, med andra ord 19.45. Tiden bara rinner iväg när man snackar en massa. :)

Det såg ut att va väldigt varm och svettigt på 24/7-gymmet på vägen hem. Fönstrena var alldeles igenimmade.
Blev extremt sugen på dumplings när vi var på Solo eftersom dom serverar det där med och inte bara kaffe. Nu sitter man och mumsar fiskpinnar istället. Yum, yum!
Har inte hämtat ut vinsterna på mina lotter än. Det blir en ny vanlig och en ny dubbel.

Treat på Debaser Medis med Kristian 21:a april. Woop, woop! Kommer bli awesome. Hoppas han har fribiljetter. Då blir det ännu mera awesome. :D

Projekt arbete i skolan 5 veckor framöver. Ser fram emot det? Ingen kommentar..

<3

Förra textil projektet. (Hemlisen)
Nästa med Bowser som jag visade för nåra inlägg sen
kommer bli betydligt mycket minsre än på bilden.


Gotta live to win, get up, get out, get even

I keep my eyes to the sky, ears to the ground
Gotta learn to fly at the speed of sound
If this is all I have I'm not gonna lose it
And when the siren screams I go for broke


Roar - Treat

För det är ingen vanlig dag, för det är Lindas födelsedag, osv..
Dagen till ära har varit trevlig med gäster, bebisar och fika.
En tårta som var jättefin men väldigt mäktig. Och det stod varken 'Grattis till pensionen' eller 'Mormor 90 år' på den. x) Ett litet intern skämt sådär.
Fick iallafall trevliga presenter, och blommor från en okänd beundrare/beundrarinna. Antar att det skulle kunna ha varit från Sara med tanke på smilisen efter 'Grattis', men är osäker.
Bortsett från haglet har det varit fint väder med, och 25:- vann jag på ena trisslotten. Lyckad dag? Ja.

Ikväll blir det Chicken Marenguo (stavning..?) till middag. Om nom nom! Får se vad som händer efter det.
Som katten på kortet säger: Om jag vore en katt skulle jag fylla hundraelvatolv år. xD

<3


Everyone was wearing fingerless gloves

The music washed away all the hate,
And society started advancing,
Every demographic was represented,
It was a Rainbow Coalition of dancing.

Boombox
- the Lonely Island

Dag 5.

Vart kommer allt mjäll ifrån?! Seriöst. Kan inte minnas att det var så här mycket innan jag klippte mig. Är det ens mjäll?
Den här dagen har bara blåst förbi. Fastnade vid diverse FB spel sen 13 nånting. Helt värdelöst.
Nu sitter jag och kollar på modthesims.info. Är lite besatt av att tanka prylar till och bygga hus i Sims 3. Tycker nästa expantion kan ta och komma snart. Generations. Man kan få medelålderskriser och grejer.
Kvällsnöjen är inte speciellt kul. Bara vampyrerna som är roliga. x)
Funderar på att installera om Sims 2 bara för att jag saknar vissa grejer i Sims 3. xp

Blä. Står still i huvudet. Seeeegt. Får se om jag komemr på nåt mer att skriva senare.

<3

Now we are defenseless in a land where dragons rule

Proud and so glorious standing before of us
Our swords will shine bright in the sky
When united we come to the land of the sun
With the heart of a dragon we ride

Heart of a Dragon
- Dragonforce

(Rubriken hör faktiskt till 'Where Dragons rule' av Dragonforce. Kände att jag ville ha med båda.)

Dag 4..
Lite väskjakt med syster yster. Har garvat med syster så tårarna rann till felsägningar(hörningar..?) i Stockholm Universitetets kurskatalog.

Exempel:
-Orienteringskurs.
-Torka rent först!

-Idékurs.
-Idé-Skurt!

-Memento Mori.
-Hennes & Mauritz?

Textil-hemlisen är förövrigt klar nu. Skall överlämnas på måndag. Hoppas Du blir glad. :)
Dags att påbörja nästa textilprojekt.

Tittade på Justin Bieber avsnittet av Glee igårkväll. Skrattade nästan rakt ut varje gång dom sa hans namn eftersom det lät som 'beaver'. xD
Och snart börjar nästa säsong av Doctor Who. Yay!! Vill fortfarande ha en desktop Dalek och en Sonic Screwdriver.
Fasen! Kom just på att jag just missat veckans avsnitt av Sveriges Värsta Bilförare. Är ju skitkul att se hur dom klantar sig hela tiden.

Men för att återgå till Doctor Who. Jag saknar David Tennant som the Doc även fast Matt Smith har sin charm. Det är inte alla människor som passar i fluga. x)
Men Tennant är min Doc any day. Saknar the Master lite grann faktiskt. Vad hände med honom egentligen?

Rätt lustigt hur jag kan få en burk Powerking att räcka en hel dag. Öppnade den vid 15 och den tog inte slut föräns nu kl 21. 6 timmar?! Det är ju sanslöst. x) Tänk då hur länge det skulle räcka med en stor burk. En vecka typ. x)

Indiana Jones och de fördömdas tempel på tv. Kalimah!!
Imorn är det fredag. Får se vad som händer då. På lördag blir jag ett år närmare tant. xP
Vill ha Corsair minnen x2, Pokémon White version och gameguiden till den. Ja gott folk, jag spelar Pokémon. Deal with it. Lol.

Just det ja! Fick reda på igår att Dragonforce har hittat sin nya sångare, efter ett år av auditions. En Marc Hudson. Låter relativt bra faktiskt efter att ha kollat klippet på deras officiella hemsida. Ska bli intressant att följa detta.

Sincerely, Apan Primat
<3

Nya textilprojektet.
Har ni hört Lonely Islands 'Like a Boss' så kanske ni förstår. ;)



Var tvungen att lägga upp den här bilden.
Blev så extremt sugen på sallad helt plötsligt och denna är gudomligt god!
'Rosa Special' på Le Chef (Oskars Pizzeria..?) i Solna. Mitt emot Råsunda Stadion. Brevid Jourhörnet.
Må se lite ut på bilden, men det är en djup tallrik. ;p

You don't want me you just like the attention

Love, love hides in a smoky light
I can never find the truth
Boy, your touches leave me mystified
I wish I could believe in you


I'm not your toy - La Roux

Dag 3..
Inte mycket att skriva här. Dagen har inte varit speciellt spännande. Inte mycket kvar på textil prylen. Det är en hemlis för en viss person, är därför jag inte skriver exakt vad det är får någe. ;P

Angående det egna valet så tror jag det lutar mer mot 'Litteratur'. Känner inte att min röst är tillräckligt avancerad för att ta 'sångfördjupning'. Hade det varit kören så hade det inte varit nåt problem, men nu inträffar ju den samtidigt som textilen så.. Crap på det.

And in the crush of the dark
I'll be your light in the mist
I can see you burning with desire
For a kiss


Tigerlily - La Roux

Dubbla sångtexter, bara för att dom är så bra. :) Plus att dom får mig att tänka på dig..
Bara önskar att du ville svara på sms nångång ibland också..
I höstas fick man svar nästan direkt, på samtliga sms. Nu får man vara glad om man får svar överhuvudtaget. :(

I want you
All tattooed

I want you bad

Complete me
Mistreat me

I want you bad

I want you bad
- the Offspring

Slänger in en till text av bara farten. Now, back to farming flowers in WoW.

<3

Takes this pain away

In the past you don’t exist
What you've done is what you've done
If your memory insist

Straight ahead you’ll see the end
The end of everything you hate
The only thing you understand

Straight Ahead - Nomy


Dag 2 på sportlovet.
Vad har hänt idag? Inte speciellt mycket. Har bytt lampor (yay, lyse!), bytt sängkläder, vattnat blomman och pillat med det jag håller på med i textilen i skolan. Tog hem den plus lite material. Den kommer aldrig bli klar annars. En och en halv timme en dag i veckan räcker liksom inte. Var lite meningen att den skulle bli klar lagom till 14e feb, men men.
Annars då? Inget speciellt. Handlat godsaker och powerking. Mmm, powerking..
Sen har jag lirat WoW. Hör och häpna. Efter typ två månaders uppehåll. Har plockat blommor som en galning.

Kommer på mig själv att tänka på dig. Undrar om du tänker på mig.. Troligen inte. Hoppas du har det bra i götet iallafall.

<3

RSS 2.0