Bipacksedel som lektyr

Jag var lite osäker på ordet 'lektyr' så jag googlade det. Från Wikipedia: 'Lektyr är en svensk herrtidning med pornografiskt innehåll.' Inte det jag menade. Menade lektyr som 'litteratur'. Men vi lärde oss nått nytt iallafall.

Läste bipacksedeln till mina epilepsipiller. Igen. Så roligt att läsa om alla biverkningar.
Den här gången hade jag dock en anledning. Ville försöka lista ut varför jag får sånna där hallucinationer ibland. Tycker ändå att det där konstigt att det bara inträffar på sommaren..

Jag hittade iallafall, under 'Sällsynta' biverkningar: 'höjning eller sänkning av blodtrycket' och 'hallucinationer'. Det skulle kunna förklara det hela. För när jag läste om blodtrycksfall på Vårdguiden så stod det att man oftast blir yr osv. vilket jag inte riktigt blir. Svartnar för ögonen gör det inte heller. Kallsvettas? Hm. Kanske, kanske inte. Däremot blir jag svag i kroppen.

Vem vet, kanske är det en blandning av båda, eller så är jag helt ute och cyklar.

Annars då? Jag spillde en vattendroppe när jag skulle vattna min paraplyblomma. I <3 my paraplyblomma. Den är STOR. Växet så det knakar. Den står måhända lite dumt till så droppen föll ju självklart ner bland alla elektriska prylar i hörnet. Lite rädd vart man. Vatten + el = eld?? Men jag hittade det våta tillslut. Det hade landat på golvet som tur var, och det var jag snabb med att torka upp.

Vad har jag mer gjort idag? Priest har jag kikat på.

<-----------------SPOILERS----------------->

Den var väl sådär. Funkade helt okej att titta på. Det var ingen kärlek i. Nu är iofs inte Priest nån kärleksfilm, men ändå. Det var ju kärlek mellan dottern och cowboyen iofs, men det ända som visades var en kram i slutet. Trodde att det skulle tända till lite mellan killen och tjej prästen, men icke.
Förövrigt såg vampyrerna mer ut som ailiens och iochmed att dom bodde i 'hives' fick dom att framstå mer som spindlar. Eventuellt fladdermöss, vilket skulle va närmare vampyrer än spindlar.
Tog ett tag innan jag förstod att snubben i hatten var killen i början. Tog även ett tag att inse att dom höga 'bergspelarna' egentligen var gamla raserade höghus'
Motorcyklarna var väldigt TRON inspirerade tyckte jag. Iallafall huvudkaraktärens.

<--------------END SPOILERS-------------->

Pusslet som vi tjejer i familjen började på för nåra dar sen är nu färdiglagt. 1500 bitar, my ass. Räknade på det där och insåg att det inte alls var 1500 bitar. Närmare bestämt 1488.

Imorn får jag förhoppningsvis paket från megastore. Då kommer mitt exemplar av Dungeon Siege: Legend of Aranna. Såg även att det numera finns en trea på Dungeon Siege serien och karaktärerna ser för en gång skull snygga ut. Eller iallafall bärre än föregående kantiga gubbar. Tills dess får man nöja sig med att spela Dungeon Siege 2. Var ju tvungen att spela om hela skiten eftersom den gamla sparfilen inte fanns kvar. Crap. Vill ju spela Broken World, expansionen till tvåan, men för att spela den måste man klara orginal tvåan först.
Hittade en sida med mods till Dungeon Siege. Hade ingen aning om att man kunde modda det. Kul grej.

<3

Blodtrycksfall

Fick en sån där konstig hallucination grej igår igen. Stod i duschen när det hände (det är oftast där det händer). Min gissning var syrebrist först men vid närmare eftertanke så kanske det snarare handlar om blodtrycksfall.

Jag öppnade fönstret när jag kände att jag började hallucinera för att få lite frisk luft, sekunden (eller vad som kändes som en sekund) senare vaknade jag upp på golvet. Första gången jag faktiskt har svimmat av det.
Det är skumt det där. Det hela började förra året och det har bara inträffat på sommaren.
Vad som händer är att jag blir svag i kroppen och börjar se en massa saker framför ögonen. Som små minnen eller liknande som spelas upp. Alla innehåller mamma och Anna konstigt nog. Tyvärr kan jag inte berätta om dom för dom försvinner så fort jag blir återställd. Hallucinationen är bara där nåra sekunder. Tillslut får jag 'bomull i öronen'. Då vet jag att det nästan är över för det är det sista som händer.
Så nu sitter jag här med en bula i bakhuvudet, ett sår i nacken (antagligen från ringen på halsbandet). Lite öm på högra skulderbladet är jag också, men det har inte där igår. Jag kanske förträngde det. Just det! Ett blåmärke på höger armbåge har jag också från igår. Också har jag sträckt en muskel i halsen, men det var för att jag låg konstigt när jag vilade (sov) efteråt.
Tycker det är intressant ändå att jag inte har ont nånannanstans iockmed att jag faktiskt trillade i ett dusch utrymme. Jag borde t.ex ha ont i svanken.

Jag lever iallafall, och mår bra. Borde antagligen gå och kolla upp det där med blodtrycket..nångång.

<3

Phishing?

Jaha. Har antagligen fått FB-kontot hackat eller så är det nåt annat fel. Kommer hur som helst inte in med lösenordet. Sitter förtillfället och väntar på att FB ska skicka återställningskoden. Kan ju ta hur länge som helst.

Kan berätta lite om helgen som var sålänge för er som inte vet/var med. Var med syster och vännerna i Bergshamra och hade det mysigt i solen. Vi var på Mattes landställe och vilket ställe det var. Kanonmysgt!
När vi kom dit halvduggade det lite sådär smått. Svalkande skönt. Grillen gick på högvarv och det grillades både korv och burgare. På kvällen vart vi badsugna så vi traskade mot stranden. Nu hittade vi iofs inte stranden den kvällen/natten så det blev inget nattdopp. Lite synd ändå. Vi hittade iaf till hamnen.

Dan efter hittade vi dock stranden som låg lite avskilt. Det blev massa sol och bad. Lek och skoj. Vad gör man inte när man har en liten strand i princip helt för sig själv? Långgrunt var det också.
När vi gick tillbaka för att vi var hungriga var vi lika svettiga som när vi gick dit. Till lunch blev det grillad oxfilé, dillpotatis och sallad. Mums! Det var ungefär då vi upptäckte att stiftet (istället för solkräm eftersom alla hade glömt att ta med sig) hade gjort så man var alldeles vitrandig på rygg och axlar. Lite sådär halvosexigt.

Efter lunchen drog vi och badade igen. Denna gången tog vi bilen. Gick betydligt snabbare.
Med stranden återigen i stort sätt för oss själva plaskade vi runt, simmade ock hade kul lite till tills det var dags att ta sig tillbaka och börja packa ihop inför hemresan.
Det var med andra ord en kanonhelg med mysfaktor: skyhög och jag vill tacka både Matte, Ingela och Robban för att vi fick vara där. Tack!

Nu är man så pass solbränd att man ser ut som en kokt kräfta ungefär. Bara benen som inte fick nån direkt färg. Fast det svider i knävecken ändå om man råkar riva.

Sådär ja. Nu kom man in på FB. Jag undrar jag vad det var som hade hänt..

<3

RSS 2.0