Summering av Dragonforce konsert

När: 2012-10-16
Var: Tyrol
Start: 20.00
Förband: Kissin Dynamite och Huntress
 
Det var inte särskilt mycket folk. Känns som att det var fler förra gången. Ganska skönt för oss, men lite tråkigt för bandet. Det var inte som Treat spelningen iallafall. Där var det knappt en kotte.
Kissin Dynamite var först ut. Det syntes att dom var tyskar. I alla fall sångaren. En två meter lång spinkig snubbe med galet hår som hoppade runt och kastade en pinne i luften lite då och då. Han hade ungefär lika många ombyten som Jacob Samuels i The Poodles.
Dom var inte riktigt min stil, men dom var bättre än det andra förbandet. Huntress klev på scenen och när sångaren klev på tänkte jag för mig själv "vad är det här för pellejöns nu då?". Sen såg jag att det var en kvinna. Sen började hon sjunga.. Jag är inte mycket för growling, speciellt inte kvinnor som growlar. Jag fick bara ont i halsen av att höra henne.
Dragonforce klev på och allt var frid och fröjd, tills nån full tjockis startade en mochpit. Man blev slängd hit och dit, påhoppad bakifrån och fick hår i ansiktet av personerna framför som headbangade så jag trodde huvudena skulle trilla av. Jag hatar folk.. Men bandet var bra. Inte lika bra som förra gången då ZP Theart var sångare, men Mark Hudson gjorde ändå ett helt ok jobb. Om teknikerna bara hade skruvat upp volymen på hans mick.
Det kastades inte ut lika mycket freebies denna gången. Jag lyckades dock lokalisera Frederic Leclercqs plektrum på golvet innan nån annan tog den, så jag är nöjd. Jag är glad att jag kom ihåg öronpropparna den här gången iallafall.
 
Kvällens oturligaste: Annas nyinköpta fanta konfiskerades i entrén.
Kvällens jobbigaste: Den wailande idioten framför.
Kvällens skönaste: Ingen trängsel varken påväg dit eller hem.
Kvällens lustigaste: Mark Hudson sa fula ord på svenska. Ganska bra uttal måste jag säga. Övat länge?
 

RSS 2.0